Delovno komuniciranje kako e na ispit, kakvi prasanja dava profesorot dali poveketo se kako primeri ili defenicii?
nekoj da ne se sekava ili da ne ima slikano esejski prasanja so se pagjale na vtor kolokvium po organizacisko??
Dali nekoj gi ima rezultatite za kolokviumot po upravuvachko 1? Za dvojkata gi ima za kecot ne.. Mu pishav na asistentot mi vika i za dvata predmeta se objaveni -_-
Некој што знае да ми објасни како оди пријавување на дипломска преку студентски и дали има одреден рок кога може да се пријави?
Дечки, не студирам на Економски, но имам важен задолжителен предмет од таму, поточно Глобална економија и економски системи (кај нас поинаку се вика), ми треба помош околу прашањата, идам директно на испит. Професор ми е Трајко Славески. Книгата е Современите економски системи. @Feminka22 гледам дека си поактивна и си упатена, ако моеш хелп. Секоја помош е добредојдена ПС. Дали можам да најдам прашања од некоја од фотокопирниците? Имам инфо дека може да даде на заокружување, а може и есејски. Есејски дал на колоквиумите.
Дали ако не положам некој предмет од летниов семестар имам право да го полагам во јануари наредната година?