i mene me interesira istoto ako imame samo 1 predmet od 4ta godina dali moze da go zaveram vo terminot za 4ta godina?
Zdravo, dali znaete nekoj sto drzi casovi po finansiski menadzment, mi treba za podgotovka na ispit, pls help ☺️
Здраво,имам план да запишам смер маркетинг.Дали треба претходно огромно знаење на математика и дали го препорачувате овој смер
sakam da prepolagam statistika ama na iknow ne mi dava da go prijavam za ispit vo septemvri sto treba da napravam? i dali ako go prijavam za ispit avtomatski mi se brise ocenkata?
vidov na stranata na ekonomski fakultet vo delot na smerovi ima promena namesto finansiski menadzment pisuva finansii podoly imase finansiski menadzment so godina od koga jas pocnav dali e nov smer i dali ke ima promena na nas shto sme zapisani na finansiski menadzment? so predmeti ili bilo kako da ni vlijae dali znae nekoj? fala vii
Оваа промена ќе важи за студентите што ќе се запишат сега, вие си останувате по старата програма Финансиски менаџмент.
za apliciranje vo studentski dom dali nekoj ima slikano uplatnici za uverenie za polozeni ispitii, za uppi? i kolku se? potvrda za redoven student e 100 ili 150 den? fala vii
Менаџмент на набавки и економија на труд. Ве молам ако некој нешто знае во врска со предметиве, од што да се учи како да се положи итн.
На мејлот од Студентски прашања за конкретниот департман, иако би ти препорачала да ги ставиш и од другите департмани во ЦЦ, зошто може една од нив да е на одмор и колешката да ја заменува, па никој да не го види мејлот додека да се врати на работа.