Продавам книги за прва година (цените во заграда се цените по кои се продаваат/се купени): 1. Основи на економијата (1500) 2. Основи на сметковоство учебник + збирка (1500) 3. Математика за економисти збирка (1500) 4. Математика за економисти книга печатена - на 2 дела (300) Книгите се, можам да се пофалам, недопрени, како од книжара купени, во збирките нема ништо напишано, една единствена страница нема подвиткана. Кој е заинтересиран може да добие и фотографија. Сите 6 за 3.500, заштеда 1.300.
dali ke moze od studentski prasanja da si gi zemam diplomata od sredno i svidetelstvata? dali ke e problem?
Rabotat li studentski prasanja na eccf i dali za potvrda za redoven student i uppi e potrebno indeks ili moze da se zemat so licna karta ili studentska legitimacija?
Zdravo decki se mislam megju smerovite e biznis i marketing . Ke ve zamolam pobrzo sovet da mi dadete bidejki stvarno mi e golema dilema.
Dali nekoj ima iskustvo so prefluvanje na nastavna programa? Go dobiv sledniot email, pa dokolku nekoj ima iskustvo kako odi procesot, dali zemam novi predmeti ili?
Mendjment spored mene e interesno. Teorija e skoro sve. Profesorite na toj smer obicno davaat otvkreni prasanja nekogas i dosta ima nabrojuvanki ama za razlika od ekonomija e pointeresen Ekonomija ne e los ama pa ima mikro i makro ekonomija zadaci