Bankarski menadzment nekoj sto polagal ako saka da mi pise vo vrska so ispitot na sto da obvrnam vnimanie
За да запишеш зимски (3) треба да имаш положено бар 2 од првиот. За да упишеш летен (4ти) треба бар два од втор да имаш положено.После за 5то семестар 2 од 3 итн.. Ме сфати ваљда
Osnovi na ekonomija moze li da se uce od skripta za ispit poso od kniga mi e mn obemno. I da organizacisko odnesuvanje ako ima nekoj skripta u pdf format neka prate
Здраво дечки едно прашање. Дали треба веднаш да се пријави дипломската на студентски штом ќе одберам тема со менторот или откако ќе ја направам?
1. Дали можам да упишам 4та година ако имам положено два од зимски и два од летен само ? 2. Дали можам да сменам професор кој ми се паѓа по default ? Бидејќи не сакам да сум кај него ?
od ovie predmeti dali nekoj profesor bara orginalna kniga? i dali nekoj gi prodava knigive po predmetive
Колеги може ли некоја информација или ако некој има некакви прашања за Економија на социјална држава, каков е тестот што треба за да се положи???
можеш и откако ќе ја направиш, така мислам и дека е најдобро, бидејќи може да се случи да сакаш да го смениш менторот па ќе мора после да идеш пак да пријавуваш.
Здраво.. Има некој што ќе се запишува на економски на УКИМ? Како оди пријавата? Освен онлајн на i-know системот треба да одиме и на факултетот да се пријавиме? Или се оди онлајн? На Медицински факултет убаво си пишува освен онлајн дека треба дополнитетлно да се пријават студентите во просториите на факултетот, а за Економски не можев ништо да најдам. Помош?
se prijavuva onlajn na iknow. ako te primat, se zapisuvas na fakultet/fizicki na pocetok ili sredina na septemvri ke vi kazat koga. taka bese lani ne veruvam deka e smeneto
А дали треба да имаш 36 кредити за да запишеш трет семестар(оти така прочитав на друго место) или треба само мин. 2 положени од прв семестар за да запишеш трет семестар?