Здраво колеги. Кој од следниве предмети од листава би го избрале за изборен 5ти семестар. Кој е најлесен? -Национални сметки -Стратегиски менаџмент -Управување со производот -Операциони истражувања -Лични финансии -Аграрна политика -Европски економски интеграции -Надворешна трговија -Економија на инвестиции -Економски раст и развој -Индустриска политика -Маркетинг менаџмент -Меѓународни финансии -Менаџмент на информациони системи
Дали прават проблем при запишување на семестар ако немам 2 оцени од зимски во индекс а ги имам во iknow?
Демографија секаква препорака. Материјалот е лесен и брзо се учи. Мислам дека имаше некои формули што треба да се знаат ама проф дозволува 10тина мин книга, па не беше проблем голем да се потсетиш ако имаш учено. Мислам и дека со 1 точен беше на полагање. МЧР интересен материјал ама прилично обемен. И треба седнување и учење. Со повеќе точни беше на полагање.
Па онлајн дека бевме, не ми е баш компетентен одговорот за присуство. Мислам дека бара ама не сум сигурна. Препорачува да е оригинал книгата ама пошто ја нема во продажба можеше и копија
Zdravo. Mislenje za predmetot Integrirani marketing komunikacii za izboren za 5ti semestar? Dali e lesen predmet,dali profesorot bara prisustvo?
Тест на заокружување, ќе учиш од материјалите (книгата која ја задава) и обавезно неговите презентации.
Дали некој знае која е процедурата за префрлање од редовен на вондреден студент и која е разлилата во цената?