Ако некој продава финансиско сметководство, основи на менаџмент и менаџмент на човечки ресурси да ми пише.
Треба да земам оцена од кај Димитар и добив мејл да оставам индекс во архива. Некој поискусен да ми каже кај се наоѓа архивата и до кога работи?
Здраво колеги, ме интересира вашето искуство со предметите: Бизнис логистика, Бази на податоци и Финансиски менаџмент. Како си поминавте вие и на што да обрнам повеќе внимание?
Поднесуваш доказ за вработување М1/М2 образец (од АВРМ) или лекарско уверение дека не можеш да посетуваш предавања поради болест. Се дава Барањето во Архива, и мислам се уплаќа 1000 денари или 1500 беше, не се сеќавам точно. Вонредните студенти плаќаат исто како и тие во приватна квота, т.е. дупло.
Мислење за демографија, менаџмент на човечки ресурси и деловна етика. Кој е најлесен да се земе за изборен?
Мчр го немам учено, деловна етика го положив ама искрено не би ти го препорачала, многу набројуванки и треба многу да се учи и досадно е многу буквално никој не го сакаше предметот, демографија лесно, проф дава книга 10 минути и материјалот не е голем некои 100 страни максимум е и професорката е лабава.
Три предмети, со тоа што ти носат помалку кредити. Сите услови се во книгичките што ги даваа на факултет при запишувањето.
Продавам книги за прва година Зимски семестар: •Основи на сметководство (книга + збирка оригинал) •Математика за економисти (книга копија + збирка оригинал) •Основи на економијата (книга оригинал, скрипта-Либро, извадена скратена скрипта, прашања) •Трговско право (книга копија, скрипта, прашања) Летен семестар: •Статистика (книга копија + решени задачи) •Основи на е-бизнис (книга копија + скратен материјал + прашања) •Организациско однесување ( книга копија + скратен материјал + прашања) •Социјална заштита (книга копија)