So kolkav prosek moze da se zeme stipendija na ekonomski od onaa sto e nameneta za postigat visok uspeh?
Здраво. Сакам да ве прашам дали можеби некој знае колку треба да се плати кога вадиме уверение за положени испити од факултет и дали 1 уверение ми ги покрива сите испити? И ако знае некој колку се плаќа за потврда за редовен студент, ми треба бидејќи ќе конкурирам за еразмус. Студентски како и секогаш не креваат....
Mislam deka gi pokriva site ispiti Ja vadev letoto za studentski dom mi trebase i gi imav site polozeni ispiti
Ne Uverenieto ti go vadat od iknow ne e bitno dali gi imas vo indeks Isto taka i bez oceni u indeks zapisav semestar
na koja i da pratis ke ti vrati ama vo tek na rabotno vreme, samo sega so upisive malku poveke zabusavaat
На Виолета е на приземјето во ходникот после студентски ќе наидеш на две скалички па од лева страна е ќе го видиш. На Марина е мислам на кат ама ќе треба да прашаш.
Дечки помош итно е!! Другар аплицира на 3 рок за уписи, ама на iknow како опции за одбирање се само Факултетот за физичко и ветеринарна медицина. Го нема економски кај што он сака да аплицира, а само денес се аплицира.. Што да прави?