ispit,100 pati polesno, ucis skripta cela + raboti so gi nema od kniga + prasanja, juni i avgust vrtat postojano istite
Finansiski menadzment i finansisko smetkovodstvo do kade treba da se uci za prv kolkokvium i konten plan ke treba li orginal ili ke moze i kopija da se koristi?
Shto da ucam ekonomija odnosno na shto da obrnam vnimanie, nesto posebno, poznacajno? Na kolokvium kako da pravam pri resavanje kako se raspoznava odgovorite dali se poveke? Zadaci dali ima kako e? Dokolku nekoj saka da mi kaze tuka ili neka mi pise
Кај Баже се иде За Еми не знам Учи тоа со црно, и учи по логика, гледај да го сфатиш тоа што го учиш, иначе џабе учиш.Бараат логичко размислување, има задачи, највеќе за потрошувачки вишок. Не се распознава дали се повеќе, ако си научила ќе знаеш. Иди по пат на елиминација.
Кога почнуваат колоквиумите на економски? Има некој распоред или се уште нема? Зошто на официјалната страна не можам да најдам..
Na kolokviumot ekonomija ima i zadaci? ako imas iskustvo od polaganje ke moze da mi kazes od koj tip se zadacite? i kakov tip na prasanja ima…
Ima li sansi za prepisuvanje i koj predmeti dokolku da? Dali e epten strogo na kolokvium. Shto dokolku te fatat deka prepisuvas. Iskustva soveti nekoj ako saka da spodeli
Абе шо си играте играчки Ако те фатат, три сесии нема да моеш да полагаш и фактички го презапишуваш. И не е до предметите, до асистентите е.Сите се строги логично, претходните две години пуздер напраивме онлајн