Земи си ги прашањата од либро таков тип на прашања ќе имаш. Може нема скроз исти ама по таа формула ги поставува. Задачи имаш прелесно е. Во скриптата од либро ги имаш сите можни типови што би ти се паднале, ама немој друго да учиш од скрипта, мораш од книга. Обрни внимание на графиците, особено тие што ви ги објаснуваат на предавања сигурно ќе има неколку прашања поврзано со нив. И учи ја логиката на графиците тоа мене ми помогна.
Не даваат од прашањата не ти терај да се мачат Добри се само да видат тип на прашања и задачи Може од испит некое да се падне, ама можда. А предметот треба да се знае
Јас лани полагав колквиуми и ми помогнаа многу прашањата за да знам како да си го учам материјалот и да знам што точно бара за графиците, не кажав дека ги даваат истите реков дека се таков тип. Си кажав мое искуство не терам никој ништо да прави.
Zdravo,sega treba da se zapisuvam na faks i se mislam na ekonomski?Mi treba sovet od smerot e-biznis,vikaat deka e najperspektiven, no moze li poopsirno da mi go objasnite sto bi rabotel kako bi bilo i kakva e platata iskustvo?
Taka e ama ako sega ne upisam dobar faks poslem cel zivot u voda.Kazimi te molam za e biznis nesto povise mnogu malku pa skoro ic znam
Dobro prasav normalno prasanje ne za mojata pismenost ako mozes da mi odgovoris dobro ako ne nemora komplimenti da davas
Ova e Makedonija u edna recenica sarkazam uste stom ne se razbira za povise ne treba da se komentira.Vazno eksponiraj si go humorot na stranici da si smesna......
Најдобар смер на Економски факултет дефинитивно, е сеа што би работел/а самото име на смерот ти кажува ебизнис-Електронско банкарство, електронска трговија и се поврзано околу тоа
Здраво, ако може некој да каже принцип на полагање на предметот Менаџнент на информациони системи кај Никола Левков, и дали се паѓа од либро прашања ?
Смерот е топ и според мене еден од по насочените смерови, особено во летните семестри. Предметите што се конкретни за смерот се интересни, а тие што не се конкретни, на кој смер и да се запишеш ги има така да нема бегање (читај:математика ). За работа после би било се она што е поврзано со електронски бизни и дигитална економија тука е електронското банкарство, дигитален маркетинг и слично. Во принцип ќе бидеш стручен за електронскиот дел од бизнисот.