Каков ќе биде колоквиумот за менаџмент информациони системи, дали цел колоквиум ќе биде со отворени прашања?
Bankarski menadzment dali kje e na zaokruzuvanje ili otvoreni prasanja? I dali formulite ke ni bidat dadeni ili treba da gi znaeme na pamet?
Ekonomija koga gi predleduvaat prasanjata kolku poeni nosi sekoe prasanje 1 ili tie shto se so po 2 odgovori nosat 2 poeni? Ve molam ako nekoj znae da mi kaze. Blagodaram
не Исто носат Мислам сакам да кажам нема пр ако носи 1 точен, 1б Пошо пример ако има 3 точни а ти погодиш 2 добиваш 0 бодови Онлајн знам самиот Еxam ги пресметуваше. Сеа шифрарникот твој шо ќе го пополниш се става на скенер со тој на професорот со точни одговори, и самиот шифрарник ти рачуна, не професорот. Не знам дали ме сфати. не е битно пр од три точни колку ќе погодиш пошо мора 3/3 да се точни за да ти ги дадат бодовите и не, ич не е тешко на испит. Како на колоквиум е
ti blagodaram A dokolku primer so 24 e polozeno a imam eden ili dva boda pomalce ima sansi da me pustat ili tesko e
Нема шанса Освен Сашо ебизнис Никад никој професор (ја као шо знам) нема пуштено. И ја ги иам молено да ме испрашаат, да преполагам, проект да напраам, неќат ни да чујат. Економија логички глеј да разбираш. Пример ( сеа ќе тресам) кривата на побарувачка станува совршено вертикална кога понудата и побарувачката се на исто ниво. Се криви кога понудата паѓа. И си викаш аха, кога има мала понуда, а имаме многу барања за ајфон (пример) ќе почне да опаѓа кривата пошо не можеме да го задоволиме барањата на луѓето
Здраво, да прашам за предметот сметководствени информациони системи дали се паѓаат прашања од либро и дали самиот колоквиум е тежок, бидејќи некако ми се чини дека материјалов и не е баш едноставен.
Ke saka nekoj da mi kaze kako odi polagamjeto na delovna etika kakvi se prasanjata na sto da obrnam vnimanie, bi vi bila mnogu blagodarna. Ve molam ako saka nekoj da mi kaze