Дали некој знае,финансиски менаџмент Александар,праи проблеми ако немаш проект а при тоа полагаш на колоквиум,т.е дали може да се извадиш барем со предавања?
Treba da gi izresis site zadaci od zbirkata i toa sama bez da gledas od drugo mesto e togas ke znaes deka mozes da polozis. Uci gi boldiranite raboti najmnogu tie se pagaat
Shto koga se objaveni rezultatite i ne pisuva poeni tuku pisuva samo uvid. Sho znaci toa? Dali so toa e polozeno ili ne?
Mozhno li e osnovi na ekonomija da ja namalat malku granicata za polozhuvanje ili neshto da se napravi kako uslovno polozhen kolokvium? Imam 32 poeni a so 34 se polozhuva...
Кога ги објавиле резултатите ако ја имаат намалено границата треба да имаат известено. Ако не е така, тогаш најверојатно не.
Знае ли некој резултати јавни финансии кога ќе има и ако има може ли да ми прати во порака. Мојата студентка не умее баш со платформите а јас нормално немам пермиси да се најавам никаде. Однапред благодарам
Nekoj shto prethodno polagal ekonomija vtor kolokvium, da kaze iskustvo, shto sodrzi testot i dali e tezok?