Според мене еден од најлесните предмети е,а и интересен е. Материјалот е на англиски ама е мн малку, исто и полагањето е на англиски, само прашања на заокружување. Ти препорачувам да си го избереш.
Дали Трајко Славески - предмет економски системи (и глобализација) дава исти прашања на испити? Му имам еднаш отидено на испит, не знам како стои со прашања, сакам да го тргнам предметов препретежок ми е. Х е л п.
Мислење за Менаџмент на мал бизнис и Анализа на временски серии, кој е полесен за изборен? Некој да сподели искуство со изборни за 4ти семестар, а да се од Економски факултет.
јас за ММБ знам дека е предосаден и многу набројуванки како Организациско. И мене тој ми е прешкртан ахахахах, АВС се полагало со тоа шо пишуваш 10 домашни Земи нешо демографија, МЧР, ебизнис, ако не си ги имала досега првата е секогаш геометриска/аритметичка прогресија втората е кратка од веројатност третата е долга од веројатност 4 и 5 се со кредити 6 е матрици 7 е интеграл или извод
Ние порано по 2 недели чекавме.. Многу се безобразни Секогаш во јануари вака се чека и не знаеш дали да учиш или не. Спамајте ги на меил или Тимс, кажете дека нема смисла. Ние им пишувавме така. Може до вечер или утре да ви постираат
Епа прегледуваат асистентите А рачунај дека сите можни тестови они ги прегледуваат Мислиш професориве се замараат? Ахахаха А и под скенер шо идат шифрарниците, пак се спори тек све ,,пешки” да прегледуваа, ќе чекавме и по месец дена А сметководство секад така праеле, пошо се безобразни. Треба на глава да им се качите со меилови. Пошо не се учи за 2 дена испитот А и не моеш да знаеш однапред дали си положена/падната за да учиш освен ако ептен не си напраила срање. Ја за колку предмети сум мислела 100% дека сум положена, и на крај шипки.