Книгата е најсоодветна и сосем доволна за положување на колоквиум/испит.Барем јас така го имав положено предметот.
Има ли некој што полагал дополнителен втор колоквиум по макроекономија? Или што знае нешто во врска со тоа?
Твоја одлука. Јас полагав на колоквиуми и учев само од книга. Немав скрипта не знам што содржи сигурно ги има поважните работи.
Испитот по организациско однесување оваа сесија ќе е како и претходните, или ќе има само отворени прашања?
Zdravo, nekoj sovet po ispitot odnesuvanje na potrosuvaci? Prashanja se naogjaat li od negde po predmetov?
Колку кредити се потребни при дипломирање 31 предмет и 240 кредити е минимумот? Дали мора да се имаат земено 3 изборни од друг факултет?
Здраво колеги, би ми значело многу доколку некој може да ми даде мислење за предметот е-бизнис иновации кај професорот Мијалче Санта. Ви благодарам.
Тие три од универзитетска листа се опционални. Може, но и не мора да ги земеш. Инаку од економски факултет мора да имаш 19 задолжителни и 9 изборни минимум. Значи минимум 28 предмети од економски факултет мора да имаш положено за да можеш да дипломираш, и секако минимум 240 кредити.
Ок фала ти.Јас ќе имам 19 зад. 10 изборни од економски и 2 од друг факултет па мислев да не испадне проблем.Инаку со кредити ќе биде океј негде околу 250.