Zdravo, dali mozhe nekoj da mi kazhe kako najlesno da naucham osnovi na ekonomija za ispit? Fala mnogu
Padnav na vtor kolokvium ekonomija sega vo listata za ispit kaj shto pisuva cas, prostorija me nema shto da pravam?
значи може и сите изборни да ни се од економски така? 19 задолжителни и 12 изборни од економски, без ни еден од другите факултети, се додека имаме 31 предмет и 240 кредити?
Zdravo Za slednive predmeti: Informacioni tehnologii Internet marketing Ekonomija na socijalna drzava Osnovi na biznis analitika Sakam da prasam dali e potrebno prisustvo za potpis, za dopolnitelni poeni, za aktivnost... kako se odviva ocenuvanjeto, kolku materijal ima za kolokvium, dali ima sansi za povisoki oceni ova me interesira bidejki sakam da rabotam i da ne odam na predavanja
Ekonomija na socijalna i informacioni ne bara prisustvo. Mozesh da pravish proekt ako sakash po dvata. Internet marketing se pravi zadolzhitelen proekt, ne mi teknuva dali barashe prisustvo profesorot, ama mislam ne
Zdravo dali znae nekoj za prezapisuvanje na izboren predmet od minatiot semestar dali moze da se zameni so drug izboren od istiot semestar i godina i kako ide toj proces?
Некој што го слушал предметот теорија на организација да каже каков ќе биде испитот на заокружување или отворени прашања?
Nekoj shto ima polagano ekonomija ispit mozhe li da kazhe na primer shto se pagja najmnogu ili sho e mozhno da se padne ili koi lekcii se povazhni da se znaat?
Zdravo dali kje moze da mi kazete nekoi lesni predmeti za leten semestat koi se na zaokruzuvanje i ne baraat prisustvo? Do sega gi imav ekonomija na socijalna drzava,organizacisko odnesuvanje,menadzment na rizik i osiguruvanje.