Здраво, ме интересира дали ќе ми прават проблем при упис на летен семестар ако немам земено оценка по некој предмет во индекс од зимски?
дали некој можи да сподели какви отворени прашања се паднаа на вториот колоквиум по финансиски менаџмент, и дали е можно да даде од истите на испит ?
дали некој ја има книгата основи на менаџмент во pdf? и некои прашања што се паднале од минатните години (важи и за основи на економија)
Pokraj dosega navedenite izborni predmeti, jas go preporacuvam i predmetot Upravuvanje so sistemite. Ovoj predmet go vodese dekanot, no sega go prevzela profesorkata Marijana Cvetanoska, koja bese asistent na dekanot. Od studentski prasanja mi kazaa deka predmetot ke bil lesen, ke se uci od prezentacii i dadeni nasoki za polaganje. A i profesorkata e mnogu posvetena i fina, sum odela na nejzini vezbi. Mene licno veke mi e na listata predmeti koi ke gi zapisam vo leten semestar
da ama bolje ostaj go za u treta cetvrta prelesen e letniot znaci statistika ebiznis organziacisko zivotna Gospod kje go vidite