ММБ многу набројуванки Анализа велат дека се положувало преку некои домашни но некои велат од годинава ќе се сменел принципот.
Втор семестар запишав спорт и здравје како еден од изборните предмети, сега треба да запишам 4 семестар, како можам да добијам потпис по предметов и кај да ја најдам професорката? Вонредно сум запишана.
Dali angliski jazik vo struka 2 e ukinat predmetot ili moze da go prijavime kako izboren od filoloski?
bankarska provizija sho stoi na iknow 3 denari se uplakja li? da gi uplatam so participacijata na ista smetka li
Ревизија бара ли присуство,какво искуство имате со предметот,предложете ми некој лесен предмет на кој не е задолжително присуство
Не бара присуство ама пожелно е да одиш поготово на вежбите бидејќи многу ќе ти олеснат за да положиш.
Ништо не се полага само во мај/јуни одиш по оценка т.е по 10ка. Барем до сега така беше,ако има некоја промена нека сподели некој.Се надевам дека нема да се смени принципот.
Секогаш е различно,не ги проверуваат сите ама знаат да прошетаат и да разлистаат но не баш буквално страна по страна. Најчесто ги проверуваат тие што седат во позади или кога некој нешто ќе сака да праша може да ги проверат тие во околина.
Надвор од темава ама дали може да ми кажеш каков предмет е менаџмент на набавки бидејќи го имаш избрано, дали е лесен за изборен, какви се прашањата?