Nekoj shto drzi privatni casovi statistika?(osven baze znam za nego) Ims pisuvano za nekoa Maja dali ima nekoj kontakt.
Некој од претходни години да сподели искуство за предметите Вовед во економија на животна средина, Организациско однесување и Основи на Е-бизнис од кои материјали да се учи и на што да се посвети внимание
организациско и е-биз се лесни предмети. Организациско јас кога го полагав беше само на заокружување ама сега дава и отворени изгледа. Има многу набрујуванки ама не е ништо комплицирано. е-биз е на англиски ама е премногу лесен. Се полагаше на заокружување. Малку материјал е, а и многу од прашањата се од општа култура. Истот ака дадено ти е бојот на точни одговори.
Продавам за летен семестар: -Статистика за бизнис и економија (копија) -Вовед во економија на животна средина (копија) +прашања -Организациско однесување (копија)
Samo na dvajcata prof u isto cc na mail ke im pises, i ke znaat, i posle koa ke polagas koa ke treba na Iknow da prijavish ispit/kolok, kje go odberes drugiot profesor, ne prvicniot. Jas taka imav napraveno. Kao ne e se so proceduri hahahahahaah
Zdravo dali za internet marketing i informacioni tehnologii baraat prisustvo na casovi i kako se polagaat?
Za zivotna ne znam ne sum go imala, organizacisko pred 2 godini se ucese od 2 knigi imase mnogu nabrojuvanki no ne bese mnogu tesko a od minatata godina ima nova kniga poobemen materija i na nekoi sesii i pokraj ispitot imase i usno isprasuvanje, za osnovi na ebiznis isto pred dve godini bese lesen i mal materijalot na polaganjata imase dadeno po kolku tocni odgovori ima no od lani ja smenija knigata potezok e materijalot i ispitite kade kade se mnogu poteski od prethodno.
Искуство со економија на социјална држава? Се пагаат ли истите прашања од либро или да учиме од материјалот? И дали лесно може да се извади 9,10?
Zdravo, znae li neloj dali davaat na studenski prasanja potvrda za redoven student na angliski ili germanski jazik?