O Od novata, profesorite posebno se posvetija na predmetov I dosta go smenija vo smisla go napravija potezok za polozuvanje kade sto vo Januari poslednata sesija polozija dali samo 10% od studentite a drugite ostanaa da go prezapisat so I bese epten golema brojka. Jas licno nemav voopsto problem so predmetov, go poloziv na kolokviumi, izvadiv visoka ocenka, zatoa te ohrabruvam da ucis za da ne zaglavis I da dojdes vo situacija organizacisko da go prezapises ili da go menjavas posto ne si uspeal da go polozis.. A deka e lesen materijalot lesen e, ima dosta nabrojuvanki treba samo fokus ii kje bide vo najdobar red.
Da, zemi si ja I skriptata ima prasanja vo nea I plus skrateno materijal koj sto ke ti pomogne da si se proveris za najbitnoto pred polaganje.
Здраво колеги, вие што го имате положено предметот управување со маркетинг канали од што учевте за да положите, дали книгата на англиски треба целата да се учи бидејќи е прилично обемна.
Nesto poveke okolu strucen trud po predmetot voved vo ekonomija na zivotna sredina kaj Pece. Dali vredi da se zema, kako e. Soveti ako moze
Treba da polagam Organizacisko na vtor ciklus MBA da ne imate prasanja od kolokviumite da mi pratite da vidam od prilika kako e konceptot?
Zdravo dali moze da mi kazete poveke za internet marketing i informacioni tehnologii i dali baraat prisustvo na casovi i kako se polagaat?
Хелоу, дали некој има идено на приватни часови по финансиски менаџмент, и ако да дали може бројче за контакт ? Фала многуу
Пред Велигден се,мислам од 3 до 12 април се закажани. Скоро секогаш се така и лани завршија 2-3 дена пред Велигден(а католичкиот е на 9 април ако мислиш на тој тогаш да баш на празник таа сабота има полагања). Кога бевме онлајн беа недела недела и пол покасно отколку што се сега.
Здраво, за предметот Основи на е-бизнис дали има некоја скрипта за учење или прашања што се паѓаат? Или пак од книга да учам?
Најдобро од книга,не знам дали има скрипти и прашања но тестот е многу лесен со основно познавање англиски можеш да се снајдеш без проблем.
па намерно е сѐ порано годинава, за порано да завршиме, ако не си приметила.. плус и у зимски се фаќа околу Божиќ и пак треба да учиш тој период. На факс, нема празници и делници, никому не му е гајле.