Здраво. Може ли некој кој има положено Дизајн и развој на веб кај Димитар да ми објасни околу задолжителниот проект.
Zdravo. Moze da mi kaze nekoj kade se naogja kabintetot na Marija, porano shto bila asistentka ekonomija?
Nekoj sto polagal Voved vo ekonomija na zivotna sredina ispit da kaze iskustvo, i kako da se sprema istiot od knigata ili moze i od prasanjata?
не само кај цаци не иде доста више бе со тие прашања аман ја отековте у темава еден не земал да учи. Ако ви се проаѓа така факсот, имате Економски и на ФОН и на Американ и сегде, и идете си таму да си земете диплома. Ама утреден коа ќе затворите нечива фирма ради вашето незнаење, тие пари шо сте ги дале за диплома да си купите, пута десет ќе ве коштаат значи има некои предмети као тие кај Билјана, како Менаџмент на осигурување, Вовед во економија на социјална држава, шо се учат од прашања пошо материјалот е глуп и се зимаат колку да земеш нешо и да положиш. Факинг ИЗБОРНИ СЕ предмети ЗАДОЛЖИТЕЛНИ како ФПИ, како корпоративно, како развој на дизан и вец, интернет маркетинг, јавни финансии, банкарство итн. МОРА ДА СЕ УЧАТ како не сфаќате не за џабе имате задолжителни и изборни. Изборните се жива заебанција и се за просек дигање. Поготово што од година у година, секој предмет има основа од претходниот пример, ако не знаеш основи на сметковдоство, финансиско па ич нема да знеш, корпоративо па уопште ако не знаеш статистика и ФПИ, финансиски менаџмент никад нема да положите зашо си ја отежнувате работата не сфаќам ако ве мрзи да учите, не идете на факс и не зимајте простор некому у државна квота шо му се учи а не влегол
Ima li nekoj da mi pozajmi kniga voved vo ekonomija na zivotna sredina? Mi treba za polaganje vo ponedelnik
Дали некој може да ми каже какви прашања и кои делови од материјалот се паѓаат на втор колоквиум меѓународна економија?
Здраво, да прашам дали мора да се презапише предмет од прва доколку не си положил и ако треба дали ке влече предмет од втора?
Некој да полагал финансиски менаџмент ако може да ми каже каков ќе биде испитот, колку прашања ќе има и слично