dali ke pravat problem na studenstki ako otidam da zaveram semestar vo terminot za 2ra god a imam zapisano predmeti i od 2 i 3ta god? ili mora vo terminot za 3ta god?
Здраво да прашам за предмет организациско однесување презапишан ми е минатата година бев лани кај проф.љубомир оваа година според распоред сум кај проф. александра но оваа година немам потпис.Треба да барам потпис од љубомир или александра? Не ми е јасно бидејќи ми е презапишан а лани имав потпис.Ми треба за заверка на семестар. Дали некој знае ?
Дали знаете отприлика колку се чека откако ќе се одбрани дипломскиот труд за уверението за положени испити и каде се поддигнува истото,на студентски или?
Во iknow по грешка ми е внесена една оценка а во индекс друга(таа што треба да биде) да се обратам до професорот или не може да се корегира веќе?
Здраво. Во Iknow не ми е внесена оценка положен ми епредметот и во индекс ја имам земено, му пишав меил на професорот но сеуште не ја внесува. Што да направам?
Провери со другите колеги, најверојатно професорот нема ставено оценки уште. Ништо страшно или ќе стави после августо/септемвриска сесија или понатаму. Во секој случај не е ништо страшно штом ја имаш во индекс.
dali nekoj ja ima i moze da prati uplatnica za uverenie za polozeni ispiti?i kolku e? i uplatnica za potvrda za redoven student? fala vii
Потврда за редовен студент 100 ден. Уверение за положени испити 500 ден. Можеш и на иста уплатница 600 ден. вкупно. А да не знае некој дали моментално работи службата за студентски прашања?