Теорија на организација Деловна Етика Меѓународен менаџмент Стратегиски менаџмент Економика на македонија Економски раст и развој Бази на податоци за бизнис Здраво дајте предлог изборни за зимски ми требаат 4 да бидат лесни со заокружување и да нема многу материјал.
треба да презапишам еден предмет, дали да го заменам со Основи на маркетинг или Дигитална економија ?
Основи на маркетинг земи и живот нема да имаш Земи ДЕ, сите викаат дека е лесно Избегавајте све шо има МАРКЕТИНГ било каков Пошо е со набројуванки и ко за инат го држат идиоти
Дали некој има инфо за предметот Социјална заштита од Филозофски, како се полага, дали е лесен и слично?
Ако знаеш нешто за предметот, пиши ми. Исто и јас имам слушнато дека е лесен ама како се полага поима немам
Прв колоквиум 10 прашања на ексел! Втор колоквиум проект! Земај, лесен предмет и оди на вежби истите задачи се паѓаат на тест
Здраво, ми треба ваша помош. Сега ќе бидам втора година на економски и треба да презапишам 2 предмети од прва. Основи на менаџмент секако ке го запишам, но се двоумам помеѓу: Финансиско сметководство и Основи на маркетинг?
Основи на маркетинг ти е теорија и треба да ја научиш цела книга напамет, Финансиско сметководство имаш плус задачи за разлика од маркетинг исто е обилен предмет.. Всушност треба да се двоумиш помеѓу тоа дали сакаш задачи плус или не..