Zdravo, dali moze nekoj da mi kaze dali polaganjeto po predmetot Marketing e potesko na ispit ili na kolokvium?
I dali ima nekoj sto polagal ispit Marketing, da mi kaze kako e polaganjeto? Na sto da se obrni vnimanie..Blagodaram
На студентски прашања,треба прво да уплатиш(мислам 100 ден беше) на уплатница на сметка на факултетот ќе ја доставиш до студентски и ќе ти дадат потврда.
Може и онлајн да се плати на iknow само ќе треба да почекаш два дена (мислам) за да може да ти ја дадат потврдата од студентски. Јас така направив само не сум сигурна дали се чекаше еден или два дена.
Трансакциска сметка за сите останати надоместоци 100000000063095 Сметка на буџетскиот корисник 1600103697 – 788 – 10 Приходна шифра и програма 723013 – 41
Dali nekoj polagal menadzment na promeni vo januari kakov e ispitot so otvoreni prasanja ili zaokruzuvanje?
Дечки, кога е заверивање на семестар и пријавување испити на Економски? Одамна сум излезена од факултет а останат ми е уште еден што морам да ги пријавам
Zdravo Za predmetot finansiski menadzment kaj prof Aleksandar, sto funkcija vrsat spisocite sto gi pusta? Ako te nema na dovolno spisoci treba da platis potpis? Ili ne mozes da polagas ispit ako te nema na spisosci
Можеш да платиш потпис барем така беше лани и останатите години, но мислам сега направил измени да не можеш да го полагаш само вториот колоквиум, и онака за испит не важи ни ако си присуствувал ни проектите ниту пак активностите.
Zdravo, me interesira dali po MCR kaj prof. Ljupcho, stvarno e tolku bitno prisustvoto na predavanja, bidejki veli deka nema da mozhe da polozhime bez prisustvo?
Kakvi bea vo avgust prashanjata po predmetot organizacisko odnesuvanje , ako moze del od prashanjata.
500 денати, има на страната на која сметка да се уплатат парите. Најубаво плати пред заверка на семестар.
Дали некој го има одбрано европски економски интеграции и аграрна политика како изборни семестаров, ако може да ми пише.