Маркетинг треба да ја учиш книгата од А до Ш и ако имаш време и тоа во маргините. Се дава професорката, скрипти од либро и прашања нема да ти помогнат.
Potpisot najcesto se dobiva vrz osnova Na prisutnost na predavanja. Ako si prezapisala primer matematika, znaci deka otponovo go slusas predmetot. Ko prv pat da ti e. I zatoa ne se vazi potpisot Ja neam niso prezapisuvano i ne znam, ama od drugi so znam, ne vazat segde potpisite, domasnite itn Ja sega iam eden izboren, profesorot rece koj ne doaga na predavanja, ni potpis ni na kolokvoum ke gi pusti. I sea em pari za potpis em na cel ispit. Nekoi znam vikaat primer tri otsustva i nema potpis ili kolok Prasaj ako ne u studentski
Препорака за изборен за 4 семестар, се мислам за ммб, дигитални иновации,економска статистика или бизнис аналитика?
Ве молам доколку некој знае било што околу структурата на испитот по финансиски менаџмент на 26ти да ме информира. Каков вид на прашања ќе има, дали има одредени делови од материјалот кој не ни се потребни или да учам се по ред? Дали е корисна скрипта или да учам од книгата? Ви благодарам.
Здраво колеги. Дали може некој да сподели информации околу полагање испит сисемска анализа. Каков вид на прашања има, на што највеќе да обрнам внимание?
Dali znae nekoj dali mozam da odam na studentska rabota vo germanija od 15ti juni, pravat li problem na studentski prasanja, bidejki raspustot ni pocnuva od 1vi juli?
Dali moze nekoj podetalno da mi objasni kakov bese ispitot vo avgust po organizacisko odnesuvanje. Fala mnogu odnapred
Јас Ама не памтам многу. Освен дека беше прелесно. Ама сериозно прелесно. Или ја многу учев. Врв И Левков е врв. Мене ми беше задолжителен. Полесен предмет не сум имала. Само слушај предавања и ќе положиш. Прелесен е сериозно. Многу им е гајле Сите одат тој период. Ти полагаш и предметите се твои. Никој ништо нема да ти каже учи од книга Ја памтам имав еден график, ама не го знаев тоа. Имаше прво заокружување, после имав неколку отворени, од кои и 1-2 задачи, другото беа живи глупости
Zdravo mi treba iskustvo od nekoj shto zemal ocena evropski ekonomski integracii kaj prof Elena Makrevska disovska. Dali znaete Kade se naogja kabinetot? Poso ja ne sum student na ekonomski a treba da odam da zeam ocena za drug
vlagas na ekonomski,se kacuvas gore po skalite od leva strana i po dolgiot hodnik odis skroz pravo do kraj,kabinetot vo chelo e nejziniot.
Zdravo, dali se sekjavas kolku prasanja imase otprilika na ispitot, koga polagase i kaj koj profesor?