Kaj Aleksandar bev Ne pamtam kako bese strukturata na ispitot Ama imase 6-8 otvoreni? Eden grafik, zadaci, esejski Ama prelesno bese. Godina dena pomina ne mozam tocno da ti kazam
Здраво дечки Ме интересира нешто. Доколку не положиш втор колоквиум, а сакаш да полагаш во оваа испитна сесија, дали треба да се пријавиш некаде или да им пишеш mail на професорите/асистентите за да знаат дека сакаш да полагаш бидејќи ти не си се пријавил за испит туку за колоквиум и сега те нема на списокот кога се полагаат испитите?
Здраво. Дали некој знае каква е структурата на испитот по Демографија? Колку прашања, каков вид прашања, колку можни точни одговори и сл. Ви благодарам.
Zdravo, ve molam ako nekoj od vas ima skraten materijal/prashanja ili bilo shto, po predmetot osnovi na menadzment, da mi prati, fala mn.
Здраво девојки, изработувам семинарски/магистерски/дипломски трудови со искуство веќе 4 години. Доколку на некоја од вас и е потребен некаков труд периодов пишете ми ЛП Поздрав
Zdravo dali moze da mi kazete lesen izboren predmet od ovie? - Информациони технологии - Дигитален маркетинг - Дигитални иновации - Менаџмент на мал бизнис - Проект менаџмент - Пари и банкарство - Локални финансии - Интегрирани маркетинг комуникации - Управување со маркетинг канали - Менаџерско одлучување и решавање на проблеми - Основи на бизнис аналитика
Здравоо, дали некој знае каква е структурата на испитот по ревизија? Дали помага скриптата што ја имаа за вежби ?
Здраво немам потпис по еден предмет на iknow. Сега за заверка на семестар ќе треба да платам за потпис ама требало и молба за потпис.Морам првин да уплатам па со уплатницата да земам молба?Или ако отидам на студентски без уплатница ќе ми дадат молба ако побарам ?
како се пријавува дипломска у Iknow? обично ја дава кај што бираме предмети, ама сеа не бираме и не ми дава да кликнам
Можеш менаџмент на мал бизнис ако сакаш на мк да ти е, не е многу тежок но има набројување слично како основи на менаџмент или организациско барем така слушнав пред некоја година.
Нема потреба во iknow да ја пријавиш, доволно е во индекс само. Кога ќе ја предадеш дипломската, од студентски ти ја пријавуваат.
Здраво, ќе може ли да споделите ваше мислење за следниве изборни предмети, дали се тешки/лесни - Менаџмент на мал бизнис - Пари и банкарство - Локални финансии - Интегрирани маркетинг комуникации - Управување со маркетинг канали - Менаџерско одлучување и решавање проблеми - Сметководствени контролни системи - Основи на бизнис анализа