moze nekoj da mi objasni za predmetot ebiznis inovacii, dali bara prisustvo, zadolzitelno li e izrabotka na proekt, kakvo e polaganjeto menadzment na osigurnuvanje bara zadolzitelno prisustvo i proekt? kakov e nacinot na polaganje
Здраво, може некој да ми каже искуство со овие предмети, кој е лесен да се земе за изборен - менаџмент на промени -менаџмент на набавки -менаџмент на бизнис процеси -претпиемништво
Здраво, дали по предметот Менаџмент во осигурување имате оценки на iknow тие што полагале август? И предлог за изборен предмет
Може ли предлог 2 лесни предмети од други факултети? До сега од други факултети сум го имал само право на друштва.
Здраво, дали може некој да ми напише мислење за задолжителниве предмети во 8ми семестар што се да каже каков е принципот на работа и на полагање и дали се тешки? -Хартии од вредност и портфолио менаџмент професор Владимир Филиповски -Локални финансии професор Сузана Макрешанска Многу ми е битно па би сакала да знам што ме очекува, ве замолувам некој што знае да ми одговори!
Избери „документи“, последно од редот менија. Потоа од паѓачкото мени „изберете документ“ кликни „потврда за редовен студент“, „наплати pre paid“ и „внеси“. Потоа следи ги инструкциите. Зачувај си дека е платено за секој случај бидејќи некогаш бараат да прикажеш доказ.
Некој да не знае трговско право и основи на е-бизнис од кој материјал треба да се учи, дали има во либро?
Здраво,ми спомна колешка дека постои ново правило на економски, ако не идеш на предавања, професорите не те пуштаат да полагаш колоквиуми (знам дека некои професори го практикуваат ова).Дали е ова вистина или пак се е по старо?
Koja e procedurata za promena na izboren predmet? Se plakja ako go promenam ovaa nedela? imam slusnato kao demek ako go napravis toa prvata nedela ne plakjas
Здраво ако може да ми предложите некоја предлог тема за дипломска работа по предметот Стратегиски менаџмент ? ни една не ми текнува