zdravo sakam da prasam za drugarka za da donese odluka shto e podobro da gi stavi studiite vo miruvanje ili da se otpise? i kako funkcioniraat i dvete raboti i kolku se plaka dali znae nekoj fala odnapred❤️
Дали знае некој за предметите Деловно комуницирање и Менаџмент на промени од каков тип прашања дава? Дали е тешко да се положи?
Здраво, сакам да прашам какво искуство имате по предметиве: Менаџмент на бизнис процеси Дизајн и развој на веб Основи на бизнис аналитика
Dali nekoj moze da mi objasni dali diplomskata tema moram da ja zemam od predmet sto go imam polozeno?
Здраво, моментално студирам на друг факултет, но од следната година планирам да сменам и да се запишам нешто друго. Една од опциите ми е Економски факултет на оддел Менаџмент и претприемништво, па сакав да прашам дали има задоволни кои студираат/студирале на истиот, какви се професорите, дали се наоѓа работа по завршување итн итн? Фала
Здраво некој што го имал трговско право предметот дали може да се положи со учење од презентации или мора од книга?
Здраво, ако може некој што моментално го има предметот Дигитални иновации (е-бизнис иновации) да ми каже што треба да се учи за полагање, од каде треба да се учи (книга?), дали на англиски ќе биде колоквиумот/испитот, и дали е задолжително изработка на проект. Ве молам ако некој знае нека напише или слободно пишете ми Тенкс
Здраво, дали за Дигитален(интернет) маркетинг треба да се учи се од книгата и дали може да се полага на македонски?
Здраво, дали некој знае дали има измени некои околу полагањето по Банкарство бидејќи сега е друг професор?Благодарам
Здраво, пошто сум нова тука, може ли да ми ги кажете смеровите на економски, на интернет не се снајдов баш, и кој е најлесен бидејќи сакам да се запишам вонредно? Благодарам однапред.