Zdravo, dali moze nekoj da mi kaze upravuvacko smetkovodstvo 1 dali e polesno na ispit ili kolokvium?
Студии - Економски факултет - Скопје (ukim.edu.mk) Под „прв циклус“ ги пишува сите смерови, односно департмани. А за кој е полесен, разгледај ја темава, има многу мислења за истото.
Некој што семестаров го има изберено предметот право на друштва ако може да ми каже кога се датумите за прв и втор колоквиум и испит.
Nema polaganja za toj predmet, vo juni nekade ke vi dadat datumi koga da odite da "polagate ispit" t.e da si zemete ocena. Ima sig na fb grupa Право на друштва 2023/24 zacleni se tamu i ke gi vidis datumite.
Ве молам ако може некој моментално што го слуша предметот проект менаџмент да напише од каде треба да се учи за првиот колоквиум, книга/презентации? Фала
Здраво, ако може некој што знае да ми каже дали за предметот вовед во економија на животна средина се паѓаат истите прашања од либро?
Дали имате препорака за професор што држи приватно часови за сметководство (конкретно на банка) може и некој професор од средно.
Здраво, дали некој има пробано да продаде материјали за колоквиум/испит на Либро или Зоки? И ако да, како?
Zdravo, ako moze da predlozite lesni izborni za 7mi semestar? Po mozhnost polesno 10ki da se dobivaat. Fala)