Dali ima nekoj potpis po nekoj od predmetite Menadzment na finansiski institucii, Menadzment vo osiguruvanje ili Bankarstvo?
Здраво, дали некој знае каков е испитот по Дигитални/е-бизнис иновации и на што треба да се обрне внимание?
Kakov e ispitot na osnovi na ekonomija vo septemvriskata ispitna sesija? Dali e so otvoreni prasanja?
Ako za 8 godini ne diplomiram i se prefrlam u nova programa, posle za kolku vreme treba se da iscistam za da ne me prfrlat pak vo druga programa?
Дали некој може да сподели искуство со предметот Менаџмент на мал бизнис како е на испит,дали се учи од книга или има и друг материјал?
Dali nekoj znae profesoroet Ljupcho Eftimov po menadzment na performansi dali mozam i kolku da mu dadam pari za da polozham posleden iapit mi e mi kaza se gledame vo avgust ????
Колеги да не ја има некој книгата Основи на Маркетинг во ПДФ или да не знае дали некаде може онлајн да се симне?
Дај му 1000ка. И едно пиво. Па предметов е смешка. Значи читам и не ми се верува. Па не е ова граѓевинец па да му даваш пари. Понуди му пари и ќе положиш за едно 17 години кога ќе отиде во пензија.
nekoj sto polagal megunarodni finansii ispit minative godini i uspeal da polozi, od kade ucevte?? poso sve se zadaci na ispitot
Здраво колеги, Сакам да слушнам искуство од некој/а колега/колешка која завршува трета/четврта година во врска со изборниве предмети. Само што ја завршив првата година на департман сметководство и се заинтересирав за изборните предмети во втора година. Бидејќи не можам да го погледнам распоредот за зимскиот семестар се задржав на предметите од летниот семестар и кога се одржуваат. Како некоја која е заинтересирана да го запише пари и банкарство приметувам дека нема да имам можност за тоа, бидејќи овој семестар предавањата по пари и банкарство се поклопувале со другите задолжителни предмети. Сега ме мачи тоа што нема да имам можност да го посетувам тоа предавање (овертинкам знам). Доколку на некој му се има случено истово може слободно да ми пише или да сподели искуство и со другите.