Ве молам препорака за професор што држи приватни часови по економија (може од средно образование) за поосновни работи.
Срамота за предметов да се нудат пари, а па кај Љупчо ( како добар и разбирлив професор) е смешно. Седни научи за во август и ќе положиш.!
Кај Љупчо не проаѓаш со пари. Не бидете мрднати, јас МЧР за 1 поен паднав 2 кол, го молев усно да одговарам или проект, и ми дае да преполагам и 8 извадив. Чоекот е префин, не го праи тоа за пари. Не му е доено до твоите пари. Земи научи убаво, имаш уше 2 месеци
Имаа некаде презентации по предметот национални сметки? Дали уопште се паѓаат прашањата од книжарите? И дали некој знае кога излегуваат датумите за август/септември за испити?
Лани ја полагав, паднаа истите Ама фатија мој колега со тестот. Годинава им праќав на другарки, и на прв пола и поише ги имаше сменето. Проф е срце и секад ги даваше и Сметки и ЕСД истите, ама ѝ го пукнаа филмот
Здраво да не знае некој каде се наоѓа кабинетот на професорот по основи на е-бизнис сашо јосимовски ?
Пријави ја сега односно поднеси ги документите и завршената дипломска во 3 примероци и договори се со менторот да ја браниш во август или септември, можеш и по овој датум да ја пријавиш ама мислам ќе платиш некоја казна за задоцнето.
Здраво, ме интересира на кој смер на економски има најмалку математика бидејќи немам нешто многу предзнаење
Во прв семестар сите смерови имаат математика, а во втор смер сите статистика. После тоа немаш задолжителен предмет со математика.