javni finansii i finansisko smetkovodstvo se zadolzitelni kaj nekoi od smerovite... edni od poteskite... polesen izboren nacionalni smetki
Здраво колеги дали некој знае кои прашања се паѓаат на испит по економија на инвестиции? ве молам за помош
Ме интересира за упис на економски факултет со каков просек може да се влезе, кои предмети се потребни да бидат положени на матура и дали примаат и од средниве стручни училишта на факултетот?
Дефинитивно АГРАРНА, НАЦИОНАЛНИ СМЕТКИ И СИС. сѐ шо е со маркетинг немој. Ни управување со производот, последниот, до лани беше само управување со производот. Ако е тој кај Ежени, никако Мене СИС ми беше задолжителен, се полага со прашања шо паѓаат цел живот истите, Нац Сметки до 2023 ги даваше истите тестови, годинава почнала и од през да дава ама лесно е. Аграрна, професорот по мене е може еден од најдобрите и најфините на факс, најубаво е да идеш на секое предавање и да слушаш шо збори, и да си вклучен у дикусија, пошо се полага со 10 отворени кај шо даваш свое мислење, ама пак мора да го знаеш материјалот за да не треснеш нешо. И бара да не оставаш празно. КФИ исто ми беше задолжителен, не е тежок, ама ако не си сметк и ревизија не ти треба пошо може да заглавииш ако немаш предзнаење, доста мои колеги едвај го положија. Некои 5та ќе упишат ради него
од сите овие, МЧР. Ја го имав у втора. Многу интересен и лесен. Фин сметк ми беше задолжителен, ама е исто лесен и интересен. дигитална викаат е лесно микроекономија НИКАКО. Ни Макро, не се будалете. Изборните се ако сакаш да качиш на просек, и да се фокусираш поише на задолжителните. глејте да не се кај маркетинг Снежана и Ежени за да не си го усложните животот Од катредра Маркетинг и Надворешна шо подалеку, пошо друг ветар ги дува. Глеј Ебизнис, Менаџмент, Фин менаџмент имаат доста интересни предмети
Годинава ќе бидам трета ама сеуште сум го немал Трговско право за изборен па може некој да сподели дали е уште лесен за полагање или нешто е сменето? Знам Гелев додека го предавал многу лесно 10ки се добивале Поздрав
Дечки знам глупо е вака прашањево од друг факултет сум земав Демографија запишав.. дали некој би де нафатил да ми помогне дс положам да препишаш за некоја цена ?
Колешке како успеа да се справиш со два предмета по менаџмент во зимскиот семестар (основи на менаџмент и МЧР)?
Набројуванки напамет и некои со разбирање А теорија дефиниции фул, за да вадам на тоа поише. ОМ ми беше Наков, секое предавање скискував. МЧР преинтересно ми беше
Најперспективни и најдобри професори, и деца шо учат: -сметк и ревизија -фин менаџмент -ебизнис И лесно се наоѓа работа. Моја ген сите шо дипломиравме више сме на работа. Најгаден смер: -маркетинг -надворешна трговија менаџмент ми е океј ама мн се буба и набројуванки најпропаднат: -економија. Ако те занима нешо поише пиши лп.