Дечки, мислења за професорите Димитар Јовески, Мијалче Санта, Виолета Цветкоска и Марина Мијоска Бојшоска за дипломски труд? Незнам точно кај кој да земам.
Zdravo, dali ako ja zemam diplomskata sega vo ovoj semestar mozam da ja branam vo septemvri/oktomvri? Ili dokolku sakam toj period treba da zapisam prazen 9ti semestar odnosno samo diplomskata? Isto taka predlog mentor za diplomska?
ЛЕТЕН СЕМЕСТАР Анализа на финансиски извештаи Економија на трудот Економска статистика Меѓународно сметководство Сметководствени контролни системи Управување со системите Некој од овие инфо за изборен?
Девојки не посетувм предавања, но се водам како редовен студент. Дали сега кога ќе запишувам и заверувам семестар треба да платам И за нереализирана настава И казна за потпис или се плака само едното?
Mislenja za predmetive, dali se lesni za polaganje, dali proekt i prezentiranje se zadolzitelni Analiza na finansiski izvestai Analiza na vremenski serii Pretpriemnistvo Dizajn i razvoj na veb Bihevioristicka ekonomija Osnovi na biznis analitika Digitalen marketing?
Основи на е-бизнис лесно ли е на англиски? Задолжителен ми е сега во летен и се мислам дали да ја земам книгата на македонски или на англиски. Солидно го знам англискиот, но не сум сигурна дали се ќе разберам за да го полагам на англиски
Не се ни размислувај, земи си на англиски. Книгата е толку бејзик англиски. Толку едноставен материјал. И прашањата се воочливи ептен.
Дали има некој овде од генерација 2005-2009 што завршиле, сакам да зимам магистратура па некое искуство да слушнам кај кој што која насока