Здраво, Сега треба да го полагам предметот, многу би ми користеле овие материјали. Пратете по маил или како ви одговара, благодарам!
Здраво дечки! Дали можете да ми помогнете за како најлесно да стигнам до 6-ка по Математика. Планирам да полагам во август, и летово не сум во Скопје, па приватни часови се надвор од можност. Ме интересира, како некој кој е апсолутен труп по Математика, може да го положи и што треба најмногу да се фокусирам за една 6-ка да истам... Секоја помош многу би ми значела. Фала
Колеги/шки имам уште 2 изборни и 1 задолжителен до крај. Дали може во зимски семестар сега да го сменам едниот летен. Или да си запишам нов 32 предмет во зимскиот а овој да не го полагам. Дали има некоја можност воопшто за вака?
Можеш да одиш кај Цаци на часови, предобро и детално објаснува за предметот и можеш многу лесно да стигнеш до 6ка. Држи и онлајн и со присуство.
do koga najkasno treba da se podnese diplomski trud? na web pisuva 45dena od polozuvanje na posledniot ispit, dali toa znaci deka za toj period treba i da se odbrani? i zosto profesorite sakaat sto pobrzo da se podnese diplomskata, ima li nekoj leten period koga bi me odbile da branam poradi letnite odmori?
Само да се поднесе треба и да се платат тие трошоците, а за одбрана со менторот ќе си се договориш за термин.
За прв семестар математика и основи на сметководство комплетот можеш само оригинал да ги купиш бидејќи ќе ти бидат дозволени на полагање, а за втор семестар ќе ти треба само ако изборен имаш вовед во економија на животната средина