Може ли некој да ми помогне околу најавата на нов студент на iknow како да се регистрирам? https://www.upisi.ukim.mk/Account/Login.aspx?ReturnUrl=/
Дали може да се оди во датум од друга година за заверка на семестар или прават проблем? Пример од 3-та година студент да оди во денови за 4-та година.
Здраво , дали може да ми кажете нешто поише за предметиве Аграрна политика , дигитална економија , индустриска политика ,МЧР.. И да ми предложите некој лесен зимски изборен
знам само за МЧР дека е релативно лесен, но бара премногу учење (повеќе посветеност), можеш да избереш демографија,национални сметки,стратегиски менаџмент...
Здраво, дали некој може да ми каже предлог полесен изборен од овие предмети за трет семестар? - Макроекономија - Микроекономија - Дигитална економија - Менаџмент на човечки ресурси - Однесување на потрошувачите - Статистичка контрола на квалитет
Искрено за првите три не знам од економија смер се, МЧР е лесен, разбирлив, но бара многу повеќе посветеност и учење и зезнати ги дава прашањата, мораш се од книга да учиш, јас на испит и тоа во јунска го положив...едвај.. За однесување на потрошувачите, не би ти препорачала кај Снежана да земаш изборен.
071 218 658 ти е бројчето од неа. Сигурно ќе почне за некоја недела да ве спрема за следната испитна сесија така да ѕвони и она ќе ти каже точно се