Може ли некој да ми помогне околу најавата на нов студент на iknow како да се регистрирам? https://www.upisi.ukim.mk/Account/Login.aspx?ReturnUrl=/
Дали може да се оди во датум од друга година за заверка на семестар или прават проблем? Пример од 3-та година студент да оди во денови за 4-та година.
Здраво , дали може да ми кажете нешто поише за предметиве Аграрна политика , дигитална економија , индустриска политика ,МЧР.. И да ми предложите некој лесен зимски изборен
знам само за МЧР дека е релативно лесен, но бара премногу учење (повеќе посветеност), можеш да избереш демографија,национални сметки,стратегиски менаџмент...
Здраво, дали некој може да ми каже предлог полесен изборен од овие предмети за трет семестар? - Макроекономија - Микроекономија - Дигитална економија - Менаџмент на човечки ресурси - Однесување на потрошувачите - Статистичка контрола на квалитет
Искрено за првите три не знам од економија смер се, МЧР е лесен, разбирлив, но бара многу повеќе посветеност и учење и зезнати ги дава прашањата, мораш се од книга да учиш, јас на испит и тоа во јунска го положив...едвај.. За однесување на потрошувачите, не би ти препорачала кај Снежана да земаш изборен.
071 218 658 ти е бројчето од неа. Сигурно ќе почне за некоја недела да ве спрема за следната испитна сесија така да ѕвони и она ќе ти каже точно се
Moze li nekoj da mi kaze malku poveke okolu predmetot demografija od sto se uci kakvi se prasanjata itn
zdravo dali nekoj znae shto dok se porrebni za ispisuvanje dali nesto se plaka ili kakva e procedurata? fala vi
Дали може да се запише 5ти предмет во семестар доколку имам просек 8,1 со молба до Декан? ако некој има искуство нека сподели ве молам.
Здраво, рок за доставување на дипломска работа е 45 дена по последмата сесија во која се положил последниот предмет, е сега што би било ако се достави неколку дена подоцна? Треба да се плати казна или?