Здраво колеги, дали некој знае кои прашања се паѓаат на испит по предметот Претприемништво? И исто така дали некој има прашања за Менаџмент на перформанси?
Здраво колеги, дали некој знае кои прашања се паѓаат на испит по предметот Претприемништво? И исто така дали некој има прашања за Менаџмент на перформанси?
prodavam: knigi: Monetarna ekonomija kniga kopija +materijal i prasanja od libro Nebankarski finansiski institucii kniga kopija +prasanja Fpi ( finansiski pazari i institucii) kniga kopija +prasanja Statistika za bisniz i ekonomija kniga kopija +prasanja zbirka zadaci kopija (nekoristena) angliski jazik 1 (biznis angliski) kniga kopija+materijal sociologija za ekonomisti original kniga Bankarski menadzment kniga kopija +materijal od predavanja i prasanja Materijali od predavanja i prasanja: Osiguruvanje Monetaren i fiskalen sistem na ey Licni finansii opstestveno bogatstvo bankarstvo skripta+materijal
Здраво колеги, ако може да ми кажете мислење за предметиве и кој е најлесен за изборен : Анализа на временски серии Бизнис планирање и претприемништво Менаџмент на перформанси Менаџмент на ризик
Здраво друштво. Сакам да ве прашам дали знаете на испитот по Монетарна економија што ќе има, некој ми спомна 10 прашања/лекции имало, па да ми кажете кој се? Дали проф Горан Петревски крева на службениот телефон и дали враќа на службениот маил?
Дали дипломската мора да се пријави сега или може по положување на последниот предмет и која е постапката ?
Iskustva so predmetot Ekonomska statistika? Koj profesor predava i na koj nacin se predavanjata i vezbite?
Здраво. Сакам да ве прашам во врска со избор на ментор за дипломска работа. Се мислам во врска со Виолета Цветкоска, Александра Јанеска Илиев или Љупчо Ефтимов? Кај кој е најдобро од овие или имате ли и предлог за некој друг проф? Во однос на комсија знаете ли кај овие проф кој се?
Здраво, бидејќи сум вонреден студент дали ќе може некој да ми каже за предметот Индустриска Политика каков е принципот за полагање на испит? Дали професорот има нешто спомнето на предавања во врска со испитот?
Кога може да се очекуваат резултати од Основи на Сметководство? Дали резултати ги објавуваат на ТИМС?
Каде да побарам резултати од Испитот по Менаџмент на финансиски институции? Или ако не знаете конкретно за рој предмет, каде објавуваат другите?