Здраво, би сакал да прашам некој ако има брането дипломски труд по предметот Финансиски Менаџмент кај професорот Сашо Арсов да ми пише и да ми сподели искуство….
Дали има прашања интегрирани маркетинг комуникации или основи на бизнис аналитика што се паѓаат да ми сподели?
Здраво, дали е-бизнис ако се прочита еднаш од книга е доволно за на колоквиум бидејќи книгата сама по себе е концепирана ужасно. И какви се искуствата од колоквиуми (лесно тешко)?
zdravo, zhivotna sredina dovolni se prasanjata od libro ili sepak mora i or prezentaciite da se uchi? i kako odi lesno teshko? vi blagodaram
Моментално сум на смер Сметководство и ревизија 1 година, сакам да го сменам. Како оди постапката, дали се плаќа и што мислите за смерот финансии?
Во прва сите имаат исти предмети, зошто сакаш сега да го смениш? Реално, по тежниа нема голема разлика, и двата се јаки. После и со финансии можеш сметководство да работиш. По огласите ако разгледаш најчесто пишува се бара економист од сметководство или финансии департман.
Здраво, дали Статистика за бизнис и економија е доволно теоријата да се учи од презентации (од проф. Марија) бидејќи во учебникот е беспотребно искомплицирана целата теорија?
Дали некој знае што најчесто се паѓа од теорија по Статистика за бизнис и економија, од кои тами најчесто и каков вид прашања. Ви благодарам!