Економски факултет - Скопје

Дискусија во 'Образование' започната од LadyS, 18 јуни 2010.

1. Viiiiip

Viiiiip Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    839
    Допаѓања:
    401
    Продавам Основи на менаџмент учебник, зачуван многу добро, со подвлечени сите набројуванки и јас што сум ги учела и што се паднаа на колоквиуми и гратис Контен план, кој ќе ви треба по Финансиско сметководство, оргинал и нов од минатава година, зошто го носите на испит... Кој е заинтересиран нека ми пише ЛП....

2. taznatajbg

taznatajbg Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2011
    Пораки:
    375
    Допаѓања:
    74
    На 17.09.2012 година (понеделник) во 12,00 ч. во аулата на факултетот свечено ке биде одбележан почетокот на учебната 2012/2013 година за новите студенти на Економскиот факултет.

3. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Што им значи тоа „аула“ на факултетот? Хол или?

4. kristii

kristii Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    1.707
    Tоа и мене не ми беше јасно...

5. Viiiiip

Viiiiip Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    839
    Допаѓања:
    401
    Тоа е, кога ќе влезете на факултет право нели има како подигнато едно што ги поврзува трите скали за накај амфитеатрите... "Свеченостите" на економски обично таму се одржуваат... Не се секирајте нема да утнете... Ќе приметите, не се сеќирајте.. :)

На Plavusa.17 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Miss20

Miss20 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    26
    Има ли некоја феминка да искаже мислење во врска со предметите во 5ти семестар ебизнис: маркетинг менаџмент, менаџмент на ебизнис и основи на интернет архитектура што е, како е, што се работи на вежбите ? Фала однапред

На mysterious му/ѝ се допаѓа ова.
  7. oktavija

oktavija Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    232
    Допаѓања:
    101
    Ми треба некој што пред скоро време ги зеде 5 и 6 семестар да прашам нешто преку лп ако може, итно ми е, ако има таков. Фала.

8. lovelost

lovelost Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    15
    Продава некоја колешка книги за 2година од смер Финансиски менаџмент??? ако има некоја може да ми пише ЛП :) :) :) :) :) :)

9. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    2.893
    Допаѓања:
    11.286
    1.Маркетинг менаџмент предава Анита оди си на вежби дава од задачите на колок , материјалот е лесен со разбирање треба да се учи не на памет :!:
    2. Интернет архитектура исто оди на вежби ке правите проект во Microsoft Acess дата бази за некоја фирма што всушност ти е практичен дел од испитот не дека програмата е многу тешка ама треба да ја совладаш и проектот да биде добро осмислен оти ако не положиш на практично паѓаш, првиот колоквиум е теоретски и беше доста тежок барем кога полагав јас :^)
    3. Менаџмент на е -бизнис ако е кај вера глупост невидена не знае жената ама баш ништо не троши време на предавање ако сакаш повисока оцена носи анкетки :D

10. nice.girl9090

nice.girl9090 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2010
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    69
    Колешки ке може ли некој да ми даде линк од групата Collegues на фејсбук?

11. kristii

kristii Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    1.707
    Зошто се уште нема излезено распоред за вежбите кога ќе ни бидат?Или тие од после ги кажуваат кога ќе почниме?

12. nice.girl9090

Се зачлени на:
    21 јуни 2010
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    69
    Вежбите почнуваат 2-3 недели покасно па и покасно ке ги објават.

13. taznatajbg

taznatajbg Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2011
    Пораки:
    375
    Допаѓања:
    74
    Дали на некоја бруцошка од економскиов и стигнала порака со нова лозинка на iKnow системот? На неколку мои другарки им има стигнено од Архитектонски,а и во темата Полагање матура и уписи за на факултет некои рекоа дека им стигнало,а кај мене нема ништо на hotmail |(

14. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.581
    Допаѓања:
    3.390
    Некој со искуство од предметот Финансиски менаџмент, ако има, нека ми пише ЛП, сакам да се консултирам за нешто. :D

15. noAngel

noAngel Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2011
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    13
    http://www.facebook.com/groups/101202873281918/

16. Obu

Obu Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    3
    Основи на е-бизнис е интересен предмет, имаш и предавања и вежби.На предавањата не е битна редовноста, но на вежбите е битна бидејќи ви дава задача која треба групно да ја сработите за 2часа. Материјалот не е обемен, ама како и секој предмет бара да седнеш и да го прочиташ :) . Според мене предметот многу лесно се учи зошто е на англиски и има интересна содржина. ;)

17. pink-panter

pink-panter Истакнат член

Се зачлени на:
    21 октомври 2011
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    Сакам да прашам како ке презапишам предмет каква уплатница да зимам што да правам? :?:

18. Viiiiip

Viiiiip Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    839
    Допаѓања:
    401
    Кога презапишуваш предмет не ти треба нова уплатница... Само ќе тргнеш еден предмет од сега тие кои треба да ги запишеш и збирот на кредитите на предметите кои ќе ги запишеш, заедно со презапишаниот ги собираш и ги множиш со 3,33 или 6,66 (зависно државна или приватна квота)...

19. mambaa

mambaa Активен член

Се зачлени на:
    11 септември 2012
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    6
    Девојки, може ли некоја што е зачленета во групата Collegues да ме аддне на фб, за да ме додаде во групата ?? :) нека ми пише ЛП :)

20. nice.girl9090

Се зачлени на:
    21 јуни 2010
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    69
    Ке може некој да ми даде линк од електронскиот индекс неможам да го најдам...?