Од каде ова дека се укинати овие предмети? Иначе имам книга, збирка и таблица математика ама од пред 4 години. Ако нема понови изданија ги продавам .
А бе што е ова над.трговија, маркетинг и е -бизнис 2 слободни дена а јас ниеден?? Имав само среда сега ниеден ден, ајде уште еднаш нека го сменат Него утре најнормално си идеме или?
^Е бизнис го имаат Основи на е бизнис во петок само вторник им е слободен, а за другиве не видов, зависи од изборниот а можно е и јас, а сега ништо. Утре по распоред да, иако не верувам да ќе имаме предавања уште одма
A да не знае некој дали може да запишувам семестар после предвидениот рок. Nа пример јас сум четврта година и последен рок ми е до утре.надвор сум од земјата и немам мозност.дали може подоцна и колку е казната . фала однапред!
Плавуша, конкретно за економија немале никогаш Менаџмент, барем знам другарка ми немаше и така си бил распоредот за тој смер до сега. За другите смерови незнам, ама мислам дека и надоворешна трговија исто го неамаат Шуклев. А за ова за покасно запишување, Среќичка,имаш упишувано до сега така? Некако многу ефитно за Економски ми е тоа, баш другарка има фрка со плаќања и се собраа 12000 денари, со сите нивни глупости и плус некој кредит што запиша плус а демек 100 евра семестар, како не
Надворешна имаат кај Шуклев, само Економија немаат мислам дека Пак ќе прашам некој да не има учебник Основи на менаџмент?
Знам дека тие продолжуваат по старата програма, јас кажувам за тие што сме 1ва година, па натаму следните генерации. Математика ќе ми помогне учебникот, или само збирка и таблици ми вршат работа?
а колку се плаќа за книжен фонд??незнам прво кај видов1850,а на страната на економски пишува 2500,е сеа кое е точно да не знаете??
Дали кај Шуклев, менаџмент во 2ра, треба оригинал книга лично твоја, непозајмена или купена од некој од лани, или копија?
Копија дефинитивно не, затоа што нели ја носите книгата на полагање. А инаку можеш да си ја купиш на старо, скоро сите што положиле лани ја продаваат.