Колешки дали некоја од вас го имала демографија како изборен предмет да ми каже нешто повеќе за предметот...
Да бев ама само во средата ..не кажа ништо посебно си предаваше и не пушти во 9 саат го пушти истиот список од вторникот за тие што не се потпишале да се потпишат и така..четвртокот немавме .
Во Либро има ли некои прашања по Основи на економијата,Основи на сметководство,Математика за економисти и Трговско право и дали нешто од нив се паѓа на колоквиумите?
Свашта имаш таму, за секој предмет. Види прошетај Либро/Зоки е сега нешто можно е да се падне, ама тие служат за од прилика да видиш како професорите ги поставуваат прашањата на колоквиум/испит.
Има ли некоја сличен проблем како мојот? На хотмаил не ми стигна никаква порака од студентската служба на економски за електронскиот индекс а пробувам да се најавам тука http://194.149.153.17:15868/Account/Log ... urnUrl=%2f со број на индекс како корисничко име и матичен број како лозинка и ми излегува дека е невалидно корисничко име или лозинка. Сега што да правам да одам утре во студентски прашања да ги известам или?
Мене вчера меил ми стигна со некој пасворд и линк за да потврдам и да си го сменам пасвордот. Ќе стигне на сите кај и да е. Инаку може некоја да што била на економија последниов час да ми каже до кај стигнавте?
Ај едно прашање до бруцошите, кои се цените на книгите оваа година? Имам еден другар, сака да ги продаде своите книги од прва година, а не знае по што цена, а и јас не памтам како беа .. Фала ви.
Aj nekoj ako ima vreme neka pishe od prilika nekoe prashanje sho se padnalo na kolokvium po Osnovi na ekonomijata i nekoi sl. bitni raboti. Brucosh sum, ne sum mn isplashena ama onaka me interesira da vidam kako izgleda, oti seushte nemam zemeno prashanja od knizharata.
Ај ќе замолам некоја од феминките да ми објасни за основи на менаџмент, на што да се фокусирам, дали да учам само набројуванки и табели или и дефиниции и останат текст?
Вежбите почнуваат од следната недела, или...? Инаку математика корисно е да се оди на вежби? Ми се поклопува со е-бизнис па се мислам дали да одам на предвање (кое пола го испуштам поради поклопување со предавање основи на економија) или на вежби математика. Совет од постарите колешки