Па другарка ми кажа дека економија е до 12 глава(сосе неа) , сметководство како што глеам во групава до 156 стр Ако сум грешка слободно нека ме исправи некој
? Ако некој не го мрзи нека пише и за економија,математика и е-бизнис?[/quote][/quote] Математика првите 4 теми ..
Девојката што ни предава на вежби првин и на нас ни кажа дека до таму треба 1 пат кога имавме вежби ама сега ни рече дека ја известиле да ни каже дека нема да ни биде колоквиумот до 156 туку до 138 стр
Ако сака некој да му ги продадам задачите од кај Милан за прв и втор колоквиум, решени се, нека ме исконтактира во ЛП....
Луѓе, некои задачи по сметководство не знам како се добиени во овие прашањава од Либро. Ако има некоја добра што ги има решено да ми пише и објасни за некои задачи
Какви се прашањата на колоквиум по трговско право-на заокружување,дополнување или со целосен одговор? И колку време трае колоквиумот?
Од колку саат почнува колоквиумот по трговско право?Не ми ги дадоа презентациите од либро туку нешто како скрипта и има 26 страни за учење за АД,КД,КДА,ЈТД,ДОО и уште нешто за холдинг,дали е тоа материјалот за учење?По сметководство викаат дека ќе биле прашањата од збирката,секоја година тие ги давале.А какви задачи ќе има?
Феминки може ли некоја од вас да сподели инфо за колоквиумите по ЕКОНОМСКИ РАСТ И РАЗВОЈ и РЕГИОНАЛНА ЕКОНОМИЈА?? Има ли некои прашања во либро пто се паѓаат,дали е ена пишување или заокружување...некое инфо плус ако не ви е тешко )