Ne znam vo koe pole da ja vmetnam temava, no dali vi e poznato Excalibur? Jas imav edno iskustvo so edna drugarka, taa odi tamu no ne mozam konkretno da sfatam sto e. Bev nesto nervozna, i mi vika ti si za Excalibur! Vikam sto e toa " ee zivotot mi se promeni na podobro od koga doznav za toa" rece. Pojdov, ke vi raskazam kako bese, no mene pak ne mi e jasno sto tocno e! Vo Sk inaku bev, bas sega vikendov se zaminati na intenziv i taka. Mislenje?
Ne sum tolku kompetentna da kazam zatoa prasav Me cudi mnogu sto moze stvarno da ti se smenat mnogu raboti. Znaci toa e institut, ima covek glaven sto gi vodi, i asistenti..lugevo sedat i delat mislenje/iskustva. Toa bese predavanje. A sega na intenziv ne znam sto pravat. Po 4 dena se tamu, i site se vrakaat po drugi. Zasto?!
Ne e sekta 100%..kaj bi odela jas ili drugarkami na takvo nesto. Ne znam dali tie sto bi znaele da kazat, ke kazat oti malce i tajno mi se vide
Tolku znam; zatoa prasav dali nekoj znae sto e toa Inaku vo Aerodrom se predavanjava. Samo iskustva delea lugevo i tolku sfativ. Imase dosta narod
Можеби е нешто како оние што ги водат разговорите со психијатри зборуваат за своите проблеми раскажуваат и слично а за онаа со интензивната појма немам што ти значи
Мене тоа уствари ми делова како место да се ипразниш јавно и по психа секако ке ти биде после полесно...врти сучи баш како на психијатар да си само што не ти даваат дијагноза
Битно си била девојката некаде, си направила муабет, а кој се луѓето, што се и зошто се... мање битно Седнати сите, си кажуваат што ги мачи и ај бегаме.
Точно. И јас кога го прочитав насловот си мислев за мечот се работи. Да прашам само ЗНАЕТЕ ШТО Е КИРИЛИЦА? ГИ ПРОЧИТАВТЕ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМОТ? ДОСАНО ВИ Е СИ ОТВАРАТЕ СЕКТАШКИ ТЕМИ? Ете така ми изгледа мене читањето на латиница И насловот е згрешен фали ц после х
Ова е секта според гугл. Скиетологија она од кое забега Том Круз повелете тука се споменува http://www.scientologiakosice.sk/tag/sekta/