Дали некој знае каде можат да се видат оцените од екстерно? Зашто на телевизија кажаа дека на интернет ќе бидат истакнати.
Ја пишаа кај мене во групата на класот, една другарка ја пишувала за шефицата во школо за да истакнат Верувам дека е точна Инаку оваа табела во спојлер е тука што беше пишана на форумов, не ми текнува кој ја постираше Спојлер Скалата екстерно 1-6 = 1 7-12 = 2 13-18 = 3 19-24 = 4 25-30 = 5
Може да видите дека во табелата на интернет нема место за оцени. Ќе одиш во училиште, на влезот ги има истакнато оцените.
За останатите мислам дека пред 25 ќе има резултати, ако не и порано Иначе мене и Граѓанско и Македонски ми се 5
Пак ја потврдувам табелата дека е сигурно точна. Вчера со братучетка ми пишувавме годишни извештаи (педагог е во едно скопско училиште) и ги имаше оценките од екстерно со се освоени поени и табела на оценување
Резултатите од екстерно ќе можете да си ги видите на е-дневникот Денес или утре треба да ги објават од министерство.
Девојки како да знам што имам во екстерното одам во е дневникот ама ништо не ми е јасно неможам да најдам ако знае некој нека напише ви благодарам однапред
Е-дневникот е заклучен за оценки од 17-ти, што значи дека наставниците нема да може да ги внесат новите оценки додека не биде отклучен пак дневникот за ставање оценки. Резултатите од екстерно ќе си ги видите објавени во училиште прво, многу подоцна ќе бидат внесени во дневникот.