Ми кажаа две петки сум извадила Битно си ги потврдив оценките и конечно можам да уживам во летото Сега мисијата е завршена Спојлер 5.00
Па да во право си,ама јас не сум таква...кога гледам како се мачи некој јас сакам да помогнам! Ама од сега ќе вртиме нов лист,устари кога ќе размислам никој мене ништо не ми покажа ниту дојде Биологија и пак 5ка имам.Не е во ред што се прави,ама наредната година... Голден,ќе си трпиме и ќе си голтаме.Колку само ми е криво за таа 4 ама се докажа дека имам капацитет за 5ка а не таа да ме омаловажува на секој чекор! Спојлер А да напоменам дека тоа девојчето (го имам споменато во претходниот пост) многу пати се има карано со Биологија и и' се има заканувано и има многу силни врски..е сега сфатив зошто има она 5ка! Значи со оваа Биологија треба да и се закануваш за да ти стаи 5. Нцнцн колку невкусни работи! Па ќе ја пријавам во министерство бе,ке лета од школово ко фортуна.
Браво, девојки. И нашите биле објавени, ама не ми се оди до школото. Ај после можеби ќе одам. Едит: И биологија и македонски ми се петки
Само што се вратив, објавени се и кај нас од утрово. Македонски, како што очекував, имам петка. По вториот (стручен) предмет, крајна оценка имам три, на екстерно само ја потврдив. Е сега малку ми е криво, што на време не фатив книга за вториот, ниту ги разлистав прашањата, а ги имав на готово, можев барем четворка да извадам. За македонски, ептен се потрудив, а и онака природно ми оди, цела година ја имам оваа оценка. Како и да е, конечно помина и ова, three years down; one more to go.
Македонски 4 Латински 5 Ова не е можно,бидејќи за едно прашање знам дека ми беше грешно. Што треба да направам за да го видам тестот,и кај треба да појдам?
Во училиштето твое треба да побараш увид во тестот. Тие праќаат барање до испитниот центар или кој е надлежен точно - не знам и ќе ти обезбедат увид. Понатаму можеш да поднесеш и приговор.
Паρи не тρеба само тρеба да бидеш упоρна да ти ја пρифатат жалбата бидејκи лани не ги пρифаќаа намеρно κај тие што има 1 оцена отстапување