^ Да, би требало да ги има. Математика полагам и оваа година. Супер, лани многу лесно си поминав. Сега вториот да биде или физика или англиски.
Не рабрав, веќе ги имаат објавено резултатите кој што ќе полага на трети? А јас мислев вечер да проверам, ама сега ќе видам тогаш.
Некој да не има случано одговори за бизнис економски прва година? Барав и по други теми неможев да најдам
Епа тогаш не сфаќам од каква помош се овие комбинации. А плус тоа, мислам дека нема тестирања за изборните, така што некако не ми е баш верно. Инаку девојки, со среќа нека ви е на сите што полагате на втори. Јас вечер не планирам на чекам, ама мразам што е недела бидејќи нема да може татко ми да ги исфотокопира од работа. Исто како лани. Ама јас сум 90% сигурна дека ќе ми се падне историја, треба да му кажам да ми ги испечати тие. Сакам да ми се падне англиски и англиски Во краен случај англиски и географија. Да, англиски и географија, супер. Наставниците и по двата предмети се во моето школо секој ден, па можам да ги прашам ако не знам нешто. Дури и македонски би било во ред кога ќе подразмислам, иако се 400 прашања. Ај доста филозофирам.
ГИ ИМАМ ОДГОВОРИТЕ ПО СИТЕ ПРЕДМЕТИ (9то одд) НО ДАЛИ НЕКОЈ ГИ ИМА ОДГОВОРИТЕ ПО МАКЕДОНСКИ ЗА 9то (само тие ми фалат)... ДА НАПРАВИМЕ РАЗМЕНА...
Од корист се, затоа што отприлика знаеме кој со кој предмет се паѓа. Инаку на сите од мое школо што полагаат на 2ри им се падна еден од предметите што го полагаа лани, па и јас така очекувам. Инаку во 2ра година на неколкумина им се паднаа изборните предмети, освен говорење и пишување.