Можно е да ги носиш сите три работи, не смееш без нив. ) Инаку јас поминав на математика и историја, беа просто прелесни а и можевме да си помагаме меѓусебно.
биологијата имаше многу прашања што ги нема во учебникот повеќе од пола беа такви катастрофа а утре сум физика ама не се замарам веке за џабе ке учам и после пак некои идиотски прашања што немаат везе со материјалот
Полагав македонски и беше прелесно, сега во понеделник на 10ти ке треба да полагам екстерно. Аууу кој баксуз сум значи сите на 10ти дома ке спијат ке си уживат ја уше на школо ке акам
Те молам дедо Боже да се падне добра тестаторка, ќе си носам учебник... и ливчиња. А и наставничката денес ни вика: Деца, утре снаоѓајте се Во превод: препишете колку можете
Леле денес беше ужасно на физика. Многу тешко. Дали 10 прашања ми се точни Многу беше тешко за мене да за други не. Мене и така не ми оде физика па каде ми се падна на едкстерно. Него готаво завршив со екстерното за оваа година. Конечно сега уште по 2/3 предмети да одговарам и готаво. Него да ве прашам што ќе биде ако на екстерно извадам 1 а имам оцена по физика 3 ?
Некоја од втора година што ќе полага Македонски јазик и литература,ако има нека ми пише ЛП да ја прашам нешто
епа и јас да прашам да не останам покусо . . Дали има некој што полагал македонски јазик и литература (втора година),ако има дали може да напише што имаше прашања на тестирањето
^Сите тестирања по еден ист предмет се во ист ден. Така да, и вие а и сите останати што полагате македонски, полагате во ист ден, т.е. во четврток беше мислам.