Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Екстерни тестови

Дискусија во 'Образование' започната од Wild.Child, 26 октомври 2010.

1. naughtygirl

naughtygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2013
    Пораки:
    194
    Допаѓања:
    100
    Јас денес полагав информатика и се си напишав :rofl: :rofl: :rofl:

2. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.323
    Допаѓања:
    29.021
    Не ми кажавте... :wasntme:

3. glitter

glitter Активен член

Се зачлени на:
    6 септември 2012
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    0
    На некои тестот им завршуваше на средина и после не можеа повторно да го решаваат, затоа што пишуваше дека веќе е решен. Знае ли некој кога тие пак ќе можат да полагааат?

4. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    и мене така на 15 прашање ми се блокира, а времето ми течеше :| и ни рекоа или на 17 јуни или во август :@

5. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Значи,овие од министерство не се нормални ,жими се.
    Оценката од екстерново тестирање ќе се вметне во просекот со останатите предмети... :x :x

Има еден куп нереални оценки кои наставниците им ги дале на некои како „попуст“ ама заради нив ние другите цената ја трпиме... :fubar: :swear:

На MaggieTatum му/ѝ се допаѓа ова.
  6. stojanovskata

stojanovskata Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121
    штооооооооооооооооооооооооо :^) :^) :^) :^) абе ако ми расипат просек тешко нив!!!Нас на осмите на 20 ќе ни ги даваат сведителствата па ке видиме како ги напишале оценките :D

На tea4e му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    Исти случај сум Katerinceee.Сите дома седат а,Голден полага екстерно на 10 :@
    Датумиве,ужас!

8. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    ^^^ Баш сте среќнички што ќе полагате на 10-ти. Сега веќе сите ја сватија реалноста и неспоредливое полагањето на првиот и последниот ден. Колку што слушам сите наставници помагаат, а богами така не беше првите денови ...

9. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    е да за ова си во право...поубаво им ее на тие што полагаат на 10 отколку тие што полагаавме на 27...

10. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    Во право си не велам не.Тие што полагаа првите денови учеа бидејќи сите ние мислевме дека кој знае колку ќе биде тешко.Сите бевме испаничени за џабе.Но,сепак можело да биде нешто на средина а не на 10 да го бапнат.Но,што е тука е. :)

11. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.892
    Допаѓања:
    4.896
    ^
    Јас полагав вториот ден од полагањето,и тогаш професорите им кажуваа само на тие што имаа 5ки или 4ки,а на другите не.
    И сега полагав на 6ти,и в крај беше дозволено препишување од тетартки и учебници,дури каде што се тестираше се случуваше да дојде предметен професор на предметот што се полага,и ги решаваа тестовите.
    Мое мислење поради многуте нерегуларности,мислам дека нема годинава оценките да се пишат ни во сведителствата.

12. leighton23

leighton23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    1.681
    А јас па баш се исплашив од екстерните тестови, строго ќе било, тешки прашања, оценките во свидетелство ќе биле и разни глупости. А еве учебната година заврши, а кај нас од екстерното ни Е. Ништо не се знае дали ќе полагаме кога ќе полагаме. Ма и да полагаме сега бар кога знам како е дека воопшто нема да влијаат на успехот и дека ќе ги правиме ради реда што се вели, само затоа што сите правеле и ајде и ние. Ама не се замарам. :rofl:

13. solnishko

solnishko Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2012
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    73
    Во мојата гимназија се се сведе на тоа кој ќе ти биде тестатор. Имаше тестатори кои дозволуваа препишување, дури и кажуваа, но имаше такви кои не дозволија да се помрднеш. Мене ми се погодија строги тестатори, ал шта је ту је :) Така да, јасно е дека ништо од оваа ектерно не е во ред. Некои препишаа СЕ, а некои беа оставени сами со своето знаење и незнаење :)
    Но, истото се случува и на државна матура, така да се молам догодина на матура да ми се погодат тестаторите :D

14. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.892
    Допаѓања:
    4.896
    Кога ќе се знаат резулатитве од екстерното? :lol: Ме интересира датум конкретно?

15. Idealista

Idealista Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2013
    Пораки:
    123
    Допаѓања:
    551
    Мислам додека не го добиеш сведителството, нема да си го знаеш резултатот :D

16. sara3

sara3 Популарен член

Се зачлени на:
    26 септември 2012
    Пораки:
    505
    Допаѓања:
    384
    Кај нас рекоја дека на 17ти ќе бидат кажани.. :/

17. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.262
    Допаѓања:
    34.559
    Нас ни рекоа на 14 ќе ги земеме сведителствата, сигурно тогаш треба да се знаат и тие оценки :!: :?:

На feminium му/ѝ се допаѓа ова.
  18. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.262
    Допаѓања:
    34.559
    http://www.sitel.com.mk/oficijalen-kraj-na-uchebnata-godina :!:

Што зарем за нивни технички проблеми, ние што не ни се отвараа некои прашања или некои на кои што им фалеле одговори или што и да бил проблемот или не им биле доземени лекциите треба на 17 и 19 јуни повторно да преполагаме екстерно?????????????????????????????????????? :@ :envy: :devil: :envy: :@ :devil: :puke: :punch: :Down:

19. LittleChili

LittleChili Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2013
    Пораки:
    509
    Допаѓања:
    2.227
    Целата организација им беше 0 !
    Ма каква организација човече , ај кога бев на 30 за историја одма системо го уклучија се си течеше тоа како што треба нормално тапа прашања и нормално секој со кој сака си седнуваше тие што си беа повеќе од класо си седеа заедно и нормално се си кажуваја дури едниот на другиот му го решаваше тесто за тоа ги опоменија,ама на 6 кога бев за мак. е тоа стварно незнам што да речам од 9 часот требаше таму да бидиме за да почниме во 9ипол трчаш на ваки натаму деца нема на списоци системо не работи кркамбар професори нервозни, тој што се нашол на систем го чита во таа и таа училница за да влези и да почни какво почнување од 9ипол во 12 почнавне , а тие што ги немаше на списоците ги вратија во 11ипол -.-
    Тесто по мак. беше тапа прашања што немавне учено, на некој му се падна тест прво прашање од биологија,второ мат. што немаше смисла со мак. нормално можеше да се препишува кажува и се.
    Сето ова ќе кажам дека е глупост во црно бела техника ...
    Се извинувам за големиот пост ( можеше и повеќе да биде ама дооста е )

На sara3 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    јас ќе преполагам биологија на 19 јуни од 09:30