Штоо?Ми фалеа 6 одговори и пак ќе полагам??Е не одам,така нека си знаат!Ај што полагав на 10 сега и на 17 или 19?Кога незнаат да си го спроведат како што треба никој не им е крив!
http://www.fakulteti.mk/news/13-06-14/o ... ncite.aspx Јас ова го прочитав, повеќе незнам да ти кажам.
Кај нас резултатите за осмоодделенциве стасаа во училиште сега пред малку, утре ќе бидат истакнати Да си се пофалам, и граѓанско и хемија ми се 5ки, пресреќна сум
Математика уште не си ја знам оценката , а биологија ми е 3ка и сега треба да преполагам на 19 е нема бе , како прво и прво не сакам и нема да одам во вторник на полагање и не ми е гајле ама баш ич што ќе биде понатаму , што сака нека биде , второ немам книга од каде да учам , ама чекај малце не полагам јас што ќе ми е книга Се испокарав и со моите дома ама овој пат сум решена како никогаш досега , не полагам и многу ми е гајле , ако треба и свидетелство нека не ми дадат.
Kaj nas stignaa za osmo i jas ne bev ali mi kazaa deka imam 4 i 5 super se.Inache jas kolku shto znam se prepolaga za 1 i 2 a ne za 3 !