Значи дечки не паничите без веза, прашањата се исти што ни беа дадени уште на почетокот, само што кога и да ги отворите на нет, им се менува нивниот редослед ^^ Фала пријатно
Значи не е точно дека не се сменети, македонски голем дел се сменети, плус зголемен е обемот на прашања,компаративна книжевност исто, така да убаво проверете си, истото важи и за физика и математика...
за македонски да не зборам уште ги немам поминато “новите“ ама за математика немој да ми кажеш дека се сменети ти се молам па уште и голем дел Можам и по реден број да ти ги напишам како биле како се сега,нема нишо сменето
^мене за математика така ми пренесоа од клас, јас не ги одговарам тие така да не можам да сум 100% сигурна, ама ваљда за вакви банални работи нема да лажат, јас знам дека и распоредот е сменет, ама имало и нови прашања.
епа видеш ја сум сигурна поминав цел ден прегледувајќи ги и поврзувајќи ги прашањата со претходниот реден број ии зошто кога не си сигурна шириш дезинформации и ги паничиш луѓето тука,очигледно те лажеле, во спротивно ајде најди една единствена промена
По голема глупост не постои.Да,можеби треба да има тестирање,ама не на овој начин.Гледам и прашањата ги имаат и сега што,кој повеке запамтил? Не може на тој начин да се оцени.Ама,заборавив,за жал ова е нашата држава Македонија... Дали само за 3 и 4 година ги има прашањата или ке ги дадат и за 1,2 и основно?
па највероватно ќе ги даваат,зашто нема да биде фер ако не чи даваат А иначе прва година кога полагаат?
А не беа за 5-ка само 3 згрешени? Јас така имам слушнато, а ако со 5 згрешени може да имаш 5 тоа е супер
јас лани полагав микробиологија и инфектологија со нега и извадив 5 и полагав информатика и извадив 4 сега би сакала да ми се падне хирургија и гинекологија со нега и да ми се паднее интерна медицина нешто стручно сакам- општи предмети не ми идат
Да прашам нешто, во вашите школи денес објавени се двата предмети што ќе ги полагате или само еден предмет е објавен? Кај нас е само еден
Затоа и ми е чудно, скоро секаде се по двата предмети истакнати, нас другиот ќе ни го кажеле или во вторник или среда