Иии еве пак дојде време за тепање глава со екстерно -_- Seriosly kill me Прашањава кога ги гледам ми доаѓа од прозорец да се фрлам жими се. Толку глупави прашања јас немам досега у живот видено, мислам со исклучок на некои прашања што си се тас-таман. Ако мажите немаат матка тогаш жените немаат: -Мислаам логика брат такво прашање ни на сон не сонував.. а за англиски ич муабет не праам. Да земеш и со глава у ѕид да се ечкаш. Македонски имаше прашање кои не се поврзани со тоа што го учиме и истото се случи и со англиски.. али све океј мислам ке научиме и нешто ново нели оти не не претепаа цела година и сега уште тоа ми фали Аа да и забележав дека повеќето од некои прашања по некои предмети се повтараат, т.е. истите прашања ги има 2-3 пати
Мислите да ги одговарате сите прашања од сите предмети ?? Јас незнам од каде да почнам кога ќе ги видам страв ме фаќа,некои што се потешки ќе ги барам низ книги, на нет ќе ги одговарам а оние што мислам дека ги знам,ништо ги знам не можи сите колку се 2000 или повеќе да се одговорат... Многу ми се проблем екстерниве,скоро сите оценки ми се 5ки со 2 4ки што ќе бидат 5ки на крај,и сега со екстерниве незнам што да правам премногу се прашања,премногу,премногуу ...
Да,некои прашања се повторуваат само што се наопаку поставени.. На пр. Скопје се наоѓа во... и Каде се наоѓа Скопје Инаку тешто нас,ова е ужас. На крај на година ќе си ја трескаме главата од ѕид.
Како да ги вежбаме/учиме прашањата, кога системот им е презафатен и нема можност за читање на прашањата? Како????
Може да се спуштат. Јас ги спуштив уште од кога ги објавија, за секој случај зошто не се знае со овие може утре да им текне да ги повлечат.
Глупо е прашањево ама ајде. Како можат да се симнат прашањата, барав кликав и не најдов И кога ќе ги вклучиш прашањата горе има едно прозорче „Преземи PDF“ и кога ќе се вклучи тоа се појавуваат прашањата нели. Е сега да прашам, дали тоа се смета за симнато или има некој друг начин да ги симниш на компјутерот. Знам дека е глупо прашањево, али да си прашам бидејки може да ги повлечат.
Може е глупаво прашањево Ги симнав прашањата во Word,но ми покажува само букви,бројки...а не прашањата.Пробав со менување на јазици и други опции за кирилица и пак ми покажува исто,а на страната не може да се копираат прашањата нешто...сега ги имам симнато како PDF во adobe reader,но ми требаат во Word.Знае ли некој како да ги симнам во Word?