ги ставија кај нас списоцте кои датуми сме јас сум на 4ти и 9ти. По некоја логика од лани тематика се полагаше прво што значи не сум тоа ама ако има некој сигурен извор дали е ист распоредот од лани нека пише
Овде можете да видете кога полагате. http://prasanjaeksterno.dic.edu.mk/Test ... edule.aspx Јас сум на 4 и 9
Највеќе има за 02.06 (заедно со) 05.06 иии за 04.06 (заедно со) 09.06 ... Јас ке се тестирам на 2-ри и 5-ти,немам ич среќа! Само да ве „израдувам“ се претпоставува дека во понеделник ке се тестира математика(или македонски јазик).
Јас сум на 3 и 9, ок е задоволна сум уште да дознаам што ќе полагам. Оваа година ич не се потресувам за тестовиве.
Ми одат мене и двете ама дај боже математика да полагам Македонски па лани полагав не сакам сега пак..нема да биде фер
Нее, значи нема да сум математика. Инаку јас сум на 04. и 09 Ај белки ќе ги излижат и датите како што напривија со прашањата
Фала ти Господе,математика нема да сум! Македонски бев лани,годинава нема шанси да сум ист предмет,така да... Сепак ќе видиме,ништо не се знае... Инаку јас сум 03.06 и 09.06
Лелееее ќе се упуцаммммм!!!! Не, значи не е математика. Неее! Дај боже да е македонски, од моја уста во божји уши. Амин! Иначе и јас сум истите датуми. Нема шанси толку многу да полагаат математика. Кај мене во школо речиси 40 % се на 2.06..
Нас ни кажаа дека нема да биде кало лани. На пример на 2 јуни се полага математика и сите тоа полагаат. Сега секој ќе си има различен предмет. Ние цела генерација сме на 02.06 и 05.06 така да не може сите по исти предмети да се тестираме.
И кај нас е така. А еве кога ќе полагаат другите од моето училиште: Осмо деветолетка: 03.06, 04.06 и 10.06 Седмо: 03.06 и 09.06 Шесто: 05.06 и 09.06 (за овие не сум баш сигурна)
2 и 5 сум. Инаку не ме плашете со математикава бе, речоа најголеми шанси за у понеделник е македонски. Имам некое чуство дека ќе е македонски и географија и се надевам така ќе е.
Што се паничите бе Во еден ден може различни предмети да се полагаат Инаку подобро математика отколку француски