Полагам прeдмeт Пeдагогија за трeта година Јазично умeтничко подрачјe. Доколку нeкој ги има одговоритe на прашањата го молам да ги напишe овдe или во порака ! Ви благодарам
Ако сакаш Математика да полагаш, дојди наместо мене, а јас ќе дојдам наместо тебе Географија да решавам.
јас полагам на 02.06(во понеделник) и ке полагам информатика Спојлер тоа е еден од предметите кој несакав да ми се паднат
После 22h ќе има листи на веб страните на училиштата, барем така е кај нас, а утре официјално на огласна табла.
Лелее, ви љубоморам, и јас сакам англиски, и тоа со сето срце. Не сакам биологија и географија. Се’ друго може да се прифати. Стискајте ми палци за англиски! Јас не можам да дочекам недела да видам што ќе полагам Јоло, ми го разубави денот. А јас мислев дека нема шанси да полагам англиски. Ама сега пе и биологија има шанси. Не е една беља.
Луѓе,некој да не ги има одговорите информатика за прва година? Во понеделник полагам информатика,професоркава ни ни предава ни ништо,само така си седиме,ептен лошо ми дојде.
ве молам ВОВЕД ВО ПРАВО ЗА 3 ГОДИНА ГИМНАЗИЈА некој да ми прати... имам ФИЗИКА, ИСТОРИЈА, СОЦИОЛОГИЈА и МАТЕМАТИКА !!!!
Дај ми математика и историја јас на тебе биологија. Ако не може 2 за 1 тогаш дај ми математика за 3 јас на тебе биологија за 3